Николай Колев-Босия: Парламентът да бъде разтурен! (Защо нарече депутатите клетвопрестъпници-виж още)

Николай Колев-Босия: Парламентът да бъде разтурен! (Защо нарече депутатите клетвопрестъпници-виж още)
Гласувайте за статията

Николай Колев – Босия става все по-известен в мрежата!

Николай Колев – Босия си спечели много врагове с гладната си стачка. Но и много последователи! Преди дни бунтовникът бе посетен от група млади мъже.

Николай Колев-Босия нарече депутатите клетвопрестъпници

Те запитаха доайена в бунтовете как обикновените граждани на България могат да бъдат подтикнати към протестни действия в масов мащаб.

Тях, както и на останалите ни сънародници, Николай Колев–Босия посъветва:

„Момчета, вие не сте най-обикновени граждани, защото най-обикновени граждани в България се броят на пръсти. Така, че те не са обикновени, те са толкова малко, че са кът. Продължавайте, най-важното е да проявите вяра, воля, стремеж и към целта.

Ако нямате вяра, ще загубите. Ако нямате воля и цел, пак ще загубите. Тия неща трябва да ги имате комбинирани и тогава те ще се случат. Само, че не бързайте! Бързата победа е пирова победа. Бързата победа никога не води до поумняване. Тя води до един лек разврат, тъй че търсете стратегията.

Набележете далечна цел, която не се постига лесно и стъпка по стъпка вървете към нея. Това, което аз съм заложил, повода е само книжките, защото тук става въпрос за избиване на българи. Това не може да се трае, това не може да продължава.

А както виждате, те точно за това бавят топката. И продължават, избиват, избиват и никой не им дири сметка. След като парламента назначава министрите, след като парламента става съучастник в това, задължително трябва да се разтури и парламента. Задължително!

Това се казва КЛЕТВОПРЕСТЪПВАНЕ, те са КЛЕТВОПРЕСТЪПНИЦИ и тоя парламент трябва да бъде разтурен. Защо? Защото следващият, ще не ще, ще се съобразява с това, че срещу него ще има една сериозна, организирана, аргументирана опозиция.

И ще се съобрази дали да си изпълни обещанията, дали да изпълнява закона или не. Това е важното, така се прави общество. С ценности и с контрол върху властта.
На едно нормално общество му трябват общество от лидери, а не му трябват вождове и лидери. Там където трябва вождки лидер, останалото се нарича племе или тълпа“, категоричен е Босия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар