Соня Колтуклиева след скандала с ударената репортерка: Вие не сте журналисти, а слугинаж! (виж тук)

Соня Колтуклиева след скандала с ударената репортерка: Вие не сте журналисти, а слугинаж! (виж тук)
Гласувайте за статията

Соня Колтуклиева е бясна, че гилдията не се защитава и не е единна!

Журналистката Соня Колтуклиева нарече колегите си слугинаж, без изобщо да й пука от последствията или от това какво ще си помисли някой. Причина за гнева и обидата й е отказът на столични журналисти да застанат зад кореспондентката на вестник „Монитор“ Елена Крумова.

Соня Колтуклиева

Соня Колтуклиева е отвратена от колегите си

Припомняме, че пиар на Бойко Борисов удари пловдивската журналистка по време на организирано събитие с премиера. Вследствие на което Борисов го уволни. Вчера обаче, видиш ли, журналисти решили да събират подписка за връщането на нападателя.

„Това нещо вляво на снимката – служител от правителствената пресслужба – удря журналистка по време на събитие. Уволняват го едва на 4-я ден след инцидента. Обаче колеги на ударената репортерка ( чиято наранена ръка е обездвижена за 20 дни) публично защитават насилника и искат отмяна на уволнението му!

Вие нормални ли сте, хора ли сте, съвест имате ли, не изпитвате ли грам отвращение от насилието?!
Направо ми се гади от всички вас! Не сте журналисти, слугинаж сте!
Жалки лакеи на властта.

…Драмата на ведомствените пиари пък е, че се правят на бодигардове. Сакън някой да не доближи началника им, сакън да не му зададе неудобен въпрос. Жалки сте!“, изригна Соня Колтуклиева. След което сподели в профила си и безумната реакция на шефката на правителствената пресслужба:

„Севделина Арнаудова, шеф на правителствената пресслужба дори не съзнава за какво става въпрос. Ето какво пише във ФБ: “Познавам Любо от над 10 години! Добър колега, добър човек. Решението за неговото освобождаване за мен и колегите ми беше трудно. Не съм сигурна, че е правилното!

Елена Крумова, ако във версията Ви има и грам предозиране – жалко, ако наистина Любо Ви е ударил – приемете и мойте извинения. На Любо ще кажа, че не приемам насилието, вярвам му, защото го познавам и знам, че не може и муха да удари! Но и мухата се убива с вестник…“, цитира Соня Колтуклиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар