Шеф Петров се зарече: Бяга от Фейсбук, няма да поства повече! (още подробности)

0

Шеф Петров явно се е осъзнал, че е прекалил или са му напомнили!

Устатият шеф Петров разочарова едни и зарадва други. Днес той официално обяви, че ще се отегли за малко от профила си в социалната мрежа Фейсбук. Коя е истинската причина, не се знае, но е твърде странно, предвид склонността на шефа към логорея (вербална или писмена).

шеф Петров
Устатият шеф Петров зарязвал социалната мрежа

„Ще намаля малко напрежението на страницата ми. Днес си дадох сметка, че наистина няма нужда, с Калин направихме много тези две и повече години, даже повече отколкото сме очаквали! Хора пътуват за да се хранят в ресторанта ни.

За последните две седмици имаме само няколко регулярни вечери, тоест всички останали са на Дегустационно Меню, за което са пътували и очаквали. Всеки ден разбирам все повече, че не сме разочаровали никой, напротив всички повтарят, че са се забавлявали с вече над 22 различни плата!!!

„Забавляваме се“ !! Та ние искахме точно това да забавляваме хората, да ги докоснем до всички сетива и всички те емоционално да почувстват забавление, изпълнено с енергията на Божия Дар- Храната!!!

Така-че наистина не е нужно да ви поставям толкова детайли..който има нужда ще го усети! Аз Разбрах, че действително сме искали и постигнали това..Сега просто трябва да се забавляваме и ние, а ние сме Secret by Chef Petrov-Sofia. ЛЕКА НОЩ!

…..обаче пък имам уникални идеи-нови..оххх следете ги в истаграм, ……..ще вкарвам Панагюрски яйца в балон от сирене ..ей такива забавления! НЯМА КРАЙ“, не пропусна обаче да се похвали отново шеф Петров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.