Мариела Нордел се оля: Един от най-богатите и могъщи мъже на света ме иска! (ще се шокирате – виж тук)

Мариела Нордел се оля: Един от най-богатите и могъщи мъже на света ме иска! (ще се шокирате – виж тук)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел не спира да се рекламира сама и да си приписва ухажори!

Устатата кулинарка Мариела Нордел успя да шашне мнозина в мрежата с признанието си днес. Тя сподели на всеослушание как била ухажвана от един от най-богатите и могъщи мъже в света – ти да видиш… Хвалбите й определено идват в повечко на болшинството потребители, но ето точните й думи. Насладете им се:

Мариела Нордел

Мариела Нордел май сериозно се изживява като супер желана жена

„Безценно – по повод партито за 50-та ми годишнината, след няколко седмици, един от най-богатите и могъщи хора в света да ми каже, „гоня те, откакто си 21 годишна! Няма такава жена като теб!“.

Хехехе, колкото и да си натискам надолу Егото, след такава четка, няма как женското ми самодоволство да не се почувства поласкано!“, втрещи мрежата с хвалбата си Мариела Нордел.

Това обаче не е първата и последна подобна изповед. Преди дни пък тя, уж ей така, подхвърли, че била блян и мечтание на наш известен политик.

„Един нашенски пУлитик ме сваляше преди време. Звъни ми веднъж да ме кани на вечеря. Аз му обяснявам, че съм в Брюксел, а той – “тъкмо ще ми направиш голяма услуга! Иди на едикоя си улица и там има един бутик за фино бельо и избери най-което ти се нрави. Като си дойдеш, ще ти дам парите.”.

Викам си, “брех, случих на мъж тоя път! Какъв изискан начин да ми направи подарък”. Прибирам се в София, излизаме, а той с нетърпение чака да му покажа бельото.

Вадя от плика, а той – супер разочарован, “защо е толкова малък номер?”, “е, как малък, мерих го?!”. “Ама, то беше за мен!”…,. Тушшшшшш“, разказа Мариела Нордел. А дали ще й вярвате, или не, остава изцяло ваш избор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мариела Нордел се оля: Един от най-богатите и могъщи мъже на света ме иска! (ще се шокирате – виж тук)”

 1. Дидка

  авг. 22. 2018

  Милата, хвана я пак митоманията 🙂 Самотна жена….

 2. МКАСВ

  авг. 23. 2018

  Голяма комплексарка. Чак човек да ѝ завиди на фантазията, която има.
  Да е жива и здрава, за да ни разсмива, защото само с разум трудно се живее в този объркан свят.

Добавете коментар