Съпругата на Александър Сано смени занаята! (Виж с какво се захвана)

Съпругата на Александър Сано смени занаята! (Виж с какво се захвана)
Гласувайте за статията

Съпругата на Александър Сано-Среброто има нова професия

Половинката на Александър Сано смени занаята. Красивата Нели Атанасова отвори сладкарница в центъра на столицата.

Александър Сано

Съпругата на Александър Сано смени професията

Бившата гимнастичка и телевизионна водеща е наела заведение в сградата на НАП в район „Подуяне”.

Денят на половинката на актьора започва с чаша фреш и кафе в импровизирания й офис в нейната сладкарница. След това сяда на компютъра, за да поръча необходимите неща за заведението си.

Бившата изгора на митичния бос Иво Карамански винаги идва половин час преди персонала си. След това следи зорко работния процес и дава наставления.

Половинката на Сано не се притеснявала да върши и работата на подчинените си. Клиенти на заведението доверяват, че тя ги обслужвала винаги с усмивка, в добро настроение.

А пастичките, тортите и останалите сладки изкушения били толкова хубави,че никъде другаде в София нямало подобни. Заради което заведението, дирижирано от любимата на

Александър Сано, винаги било претъпкано, а следобед се пукало по шевовете.

Нели Атанасова неведнъж е подчертавала, че открила семейното щастие едва след като се запознала и заживяла със Сано. Тя живя дълго време под един покрив с актьора, от когото роди дъщеря Ава и накрая узакониха връзката си.

Бившата гимнастичка изживява бурна любов с бандита през 1997 година, от която се ражда сина им Иво Карамански-младши. Кръстникът, както е прозвището на Иво Карамански, има четири деца. Трите са от законната му половинка Галя.

Нели твърди, че сина й знае всичко за миналото й и през какво е преминала. Но Сано е отгледал сина й от малък и той го чувства не само като родител, но и като приятел. Заради което майка му нямала нищо против да прибави към името си и фамилията на Александър Сано.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар