Нова светска двойка: Благо Георгиев яхна и Русата Златка? (Подробности)

Нова светска двойка: Благо Георгиев яхна и Русата Златка? (Подробности)
Гласувайте за статията

Благо Георгиев и Златка Райкова са новата светска двойка

Благо Георгиев и Русата Златка мачкат чаршафите от известно време. Блондинката окончателно се разделила с годеника си, ММА боецът Георги Валентинов. Той бил ужасно разочарован от похожденията на гаджето си и двамата се разделили завинаги.

Благо Георгиев

Благо Георгиев и Русата Златка новата светска двойка

Още като участничка в шоуто за имитации „Като две капки вода” Златка Райкова му сложи рога. Тя си нацели брата на Борис Дали-Велислав Делибалтов. Палавата плеймейтка го завлекла зад кулисите на шоуто и в тоалетната консумирали страстта си.

Хората от екипа останали ошашавени от гръмките им стенания. Слуховете за пикантната авантюра бързо се разпространила в хайлайф средите. Стигнала и до ушите на Георги Валентинов. Въпреки че Златка Райкова се опитвала да го замаже и твърдяла, че това са само злостни клюки, горчивия привкус останал.

Вместо да стягат сватба, ММА боецът и дизайнерката се разделили с гръм и трясък. Проваленият годеж донесъл облекчение на Златка Райкова. Тя не искала да става примерна съпруга и да бави деца, пишеHotArena.

Приела предложението на боецът в национален ефир, за да не го направи за смях пред цяла Бълагрия. Но изобщо не искала да се обвързва сериозно.

Откакто останала свободна, Златка Райкова не спирала да вършее. Последното й завоевание в секс тефтерчето й бил футболиста Благо Георгиев. След като се разведе със съпругата си Есмер Омерова в началото на годината, той също не оставал без женска ласка. Отначало ритнитопковеца флиртувал с Гери-Никол. Но 20-годишната тийн звезда била твърде заета, за да му обръща внимание.

Макар че русото изкушение да се пишела приятелка на варненката, не се двоумила да забърше Благо Георгиев.А той пък е известен със слабите ангели и падалката по красиви жени. Близки до Русата Златка предполагат, че от връзката им едва ли ще излезе нещо сериозно. Двамата просто се забавлявали, без да имат бъдещи очаквания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар