Венци Мицов избухна: За какво ни е министър, който всеки път нищо не може да направи?! (виж тук)

Венци Мицов избухна: За какво ни е министър, който всеки път нищо не може да направи?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Венци Мицов посочи няколко поредни случая, в които министъра на културата вдига рамене!

Музикантът и общественик Венци Мицов направи питане в мрежата. То е адресирано директно към министъра на културата. Който, както се доказва от доста време насам, вдига рамене по съществени за държавата проблеми. И се изсулва от отговорност, ни лук ял, ни мирисАл…

Венци Мицов

Венци Мицов културно посочи вратата на културния министър

„Когато медиите отразиха разрушеното читалище в град Шипка, министърът на културата каза, че нищо не може да направи. Когато се запали сградата на “Царските конюшни”, министърът на културата каза, че нищо не може да се направи.

Когато децата от Радиохора излязоха, за да пеят под прозорците на Министерски съвет, министърът на културата каза, че нищо не може да се направи… Пита се в задачата – за какво ни е министър, който нищо не може да направи?

А по отношение на политиката на ръководството на БНР спрямо музикалните състави там мога да кажа само едно – това е война, която не идва току така – само и единствено по решение на директора на радиото.
Това е война на цялата държавна администрация с творците ни. Първо студена, а после и топла.

Идва началото на новия сезон. И един прекъснат разговор за заплатите в съставите на БНР. Смятам, че тепърва ще гледаме разни нелицеприятни неща. Аз мога да кажа само едно – ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ СЪСТАВИТЕ НА БНР!!!

PS. Имаме и добра новина. Този път премиер – министър Борисов не се учуди, че в радиото има 4 състава…“, коментира Венци Мицов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар