Ваня Червенкова е смаяна от отношението и професионализма на лекарите там!Бизнесдамата Ваня Червенкова

похвали истанбулска клиника, на която наскоро е била пациент. Без да прави платена реклама, както някои ще си помислят, Червенкова разказа за невероятното отношение, професионализъм и дори цени в болницата. [caption id="attachment_411806" align="alignright" width="300"]Ваня Червенкова Ваня Червенкова със смайващи факти от клиниката в Истанбул[/caption] За да помогне и да насочи българите, които се чудят къде да отидат, за да решат здравните си или естетични проблеми. Струва си да прочетете поста на Ваня Червенкова, ние специално останахме смаяни:

"Една невероятна ТУРСКА КЛИНИКА, която горещо препоръчвам... Защо ли??? До снощи имах щастието да бъда техен пациент... Собственост на здравна група “ Естетика” притежаващи 3 естетични клиники, една голяма многопрофилна болница в Истанбул , застрахователна компания и един от най-новите и модерни спа комплекси в Бодрум.

Както сами предполагате собственикът на всичко това е един ултра богат човек. Който, за мое страшно учудване, докато беше в болницата посети всеки един от пациентите... А за празника им Курбан Байрям всяка дама от пациент, лекар до санитар получи от него червена роза с поздравителна картичка, прикрепена със златна игла... УНИКАЛЕН ЕКИП... аз наистина съм потресена от отношението. Всеки пациент бива посрещан от техни ВИП автомобили още от летището. Осигурен преводач, супер скъпи персонални апартаменти за всеки, отлично медицинско обслужване... Клиниката е интересна с някои процедури, които се правят само при тях като например “ Стомашен ботокс” или извайване на коремни плочки six pack на мъже и жени, ПРИСАЖДАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА КОСА при мъже и жени. Всички пластични операции и то забележете: ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ ‼️ Всичко това на цени в пътииии... В ПЪТИ по-ниски от България.

Имам приятели, които дадоха цели състояния за присаждане на коса, а други, които чакат По 1 година при лекар в България, който бил много добър... Къде са 15-20 000 евро, къде са 2-3000 при които резултатът е абсолютно същият???!!!!!

Невероятни процедури, обслужване на УНИКАЛНИ ЦЕНИ, а не раздутите цени в български клиники от още по-надутите/ някои от тях/ пластици, които са се самозабравили!!! Всичко това споделям, за да бъда полезна на тези, които имат нужда.. Зная, че те не са малко. Един от менажерите и дясна ръка на собственика е наше българско момиче, живееща от години там Elis Ziya Nuhova. Невероятна млада дама, говореща няколко езика и която се занимава с всеки пациент лично... Оставам нейния профил и телефон за лична връзка ‭00 90 (549) 813 16 50‬.

Клиниката е пълна с много чужденци, на които след изписването до контролния преглед, престоя в хотела, находящ се до самата клиника е за сметка на клиниката. Няма такова обслужване!!!!

Не съм им рекламно лице, напротив .. имах проблем, който те отстраниха успешно.. а за същия в България са ни искали не искам да казвам какви пари... И проблема при мен не е в парите , а в отношението и професионализма. И да!!! До няколко месеца ще се възползвам от тях вече и естетически... И ще се оставя спокойна в ръцете на техните професори. Защото видях с очите си какво правят и пак казвам в уникално луксозни условия при заплащане в ПЪТИ , по-малко от България! Това е сайта им: https://estethica.com.tr/en", написа Ваня Червенкова.