Симона се изнесе от дома на Глория, двете даже не си говорят!

Симона се изнесе от дома на Глория, двете даже не си говорят!
5 (100%) 2 votes

Глория и Симона Загорова са жестоко скарани!

Голям конфликт се заформи между примата на поп-фолка Глория и дъщеря й Симона Загорова. Двете са в ужасни взаимоотношения в момента, като дори не си говорят, писа в. „Уикенд“.

Глория и Симона Загорова

Глория и Симона са в жесток конфликт

Причината за скандала помежду им е „ВИП Брадър“. Майката отказа за шеста поредна година да влезе в Къщата, но за сметка на това дъщеря й е приела офертата.

Това вбесило Глория, която се страхувала щерка й да не я изложи пред цяла България. Пайнерката отдавна работи по имиджа си, а сега само за 2 месеца той може напълно да рухне.

Симона Загорова обаче си има свои планове и виждания. Тя отдавна иска да излезе от сянката на майка си и засега успешно го прави.

Именно затова беше участието й в „Гласът на България“, където стигна до полуфиналите. Сега същото се опитва да направи и с „ВИП Брадър“.

„Симона се закле пред майка си, че няма да се орезили в предаването, но не успя да успокои Глория. Примата на фолка и сега е категорична, че дъщеря й не бива в никакъв случай да влиза в предаването на Нико Тупарев.”, сподели добре информиран източник на „Уикенд”.

Скандалът между двете бил толкова голям, че те даже не успели да останат под един покрив. Мони се изнесла от дома на майка си и отишла в Кърджали, където баща й Илия има къща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар