Голям! Любо Нейков осинови племенницата си, която остана без баща!

Голям! Любо Нейков осинови племенницата си, която остана без баща!
Гласувайте за статията

Любо Нейков за пореден път доказа, че има голямо сърце!

Актьорът Любо Нейков вече 5 години страда от загубата на брат си Цветан. През този период обаче не спира да се грижи за неговата дъщеря Ина.

Любо Нейков

Официално Любо Нейков има две дъщери

В момента тя е на 21 г. и от 2013 г. живее в дома на Любо, Гинка и дъщеря им Анна. Комикът се зарекъл да осигури възможно най-добрия живот за своята племенница, след като тя вече няма баща.

Любо се отнасял към нея като към собствено дете. Много я обичал и държал да получи най-доброто образование. Дори и направил собствен банков влог.

„Още след трагичната смърт на Цветан, който си отиде без време от инфаркт, Любо осинови детето му. Тогава момичето беше само на 16 години и той я взе да живее у тях, за да й бъде по-леко.“, разкриват съседи на шефа на „Комиците“, цитира „Ретро“.

21-годишната Ина станала много близка със своята братовчедка Анна. Въпреки голямата им възрастова разлика, двете много се обичали и постоянно си играели.

Любо Нейков винаги е искал къща, пълна с деца. Макар сега не всички да са негови биологични наследници, той няма как да не е много щастлив.

В момента Ина е студентка, а чичо й е поел всички разходи по образованието й. Жест, който тя много оценявала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар