Шеф Петров се изгаври с новия сезон на „ВИП Брадър“

Шеф Петров се изгаври с новия сезон на „ВИП Брадър“
1 (20%) 1 vote

Шеф Петров се подиграва на новите участници в най-гледаното риалити шоу!

Миналата година шеф Петров вдигна страхотен шум около себе си с участието си във „ВИП Брадър“. Една от емблематичните му нападки беше, че всеки, който има котки, ще си умре сам.

шеф Петров

Шеф Петров се гаври с новите Съквартиранти

Очевидно това негово мнение не се е променило. Той продължава да счита хората с котки за самотници, които не са щастливи.

Имайки това предвид, можем да считаме с пълна сила, че готвачът се е изгаврил с новите участници във „ВИП Брадър“ чрез новия си статус във Фейсбук. Там той намеква, че в Къщата тази есен ще има много самотни хора.

„Сега разбрах, че новия сезон на Big Brother Bulgaria, щял да бъде пълен с котки 🙂 Може ли женско царство без котки“ – написа Борис Петров в мрежата.

Новият сезон на шоуто ще се казва „Женско царство“ и в него ще властват жените. Точно затова кулинарният спец се гаври с тях, именно с жените му бяха повечето скандали в Къщата.

Думите му към Ваня Щерева „Ще те намерят с бутилка между краката и две котки“ все още се помнят от зрителите.

Очаква се в шоуто тази есен да видим Ева от „Тоника“, Нора Недкова, Симона Загорова, Рут Колева, Алисия, Николета Лозанова, Васил Найденов. Всички, с изключение на НиЛо, са без гаджета в момента и може би затова шеф Петров ги смята за самотни хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар