Близки на Михаел Шумахер: Понякога той плаче!

Близки на Михаел Шумахер: Понякога той плаче!
3 (60%) 1 vote

Михаел Шумахер все пак изразява някакви емоции, което е лъч надежда!

От години не е имало нищо за състоянието на Михаел Шумахер, но това най-после се промени. Френското списание Paris Match излезе с информация за легендарния пилот, която разтърси феновете му.

Изданието твърди, че германецът е в състояние да изразява някакви емоции. Той дори понякога плачел, което е доказателство за това, че може да изпитва чувства.

„Когато го поставиш в стола да наблюдава панорамата на планините и езерото, Михаел понякога се разплаква.“ – твърдят роднини на Шуми, цитирани от списанието.

Не е тайна, че семейство Шумахер се е установило да живее именно в Женева, Швейцария. Информция от там за толкова време почти не излезе, тъй като мениджърът на пилота забрани на всички медии да разгласяват новини за него, които не е съгласувани първо със съпругата му.

Припомняме, че Михаел Шумахер пострада много тежко в края на декември 2013 г., когато си удари главата по време на ски. Оттогава е на легло и не се появява публично никъде.

Междувременно се разбра, че синът на Пилето – Мик, възнамерява да се пробва във Формула 1. Мечтата на 19-годишния немец е да тръгне по стъпките на легендарния си баща, но времето ще покаже дали ще успее да го направи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар