Дакота Джонсън изцяло сменя стила. Вижте!

Дакота Джонсън изцяло сменя стила. Вижте!
Гласувайте за статията

Дакота Джонсън, която помним всички като дете на известни родители и освен това като звездата от поредицата „50 нюанса сиво“.

Макар да не бе сред най-добрите кино ленти като сюжет и представяне, филмовата поредица си спечели доста популярност и стана и повод за реклама на главните й герои.

Дакота явно не желае да остане за дълго с тази роля като най-запомнящата се за кариерата й, затова и предприема рязък завой по отношение характера на заснеманите от нея филми, коментират и от изданието за светски лица „Ева“.

Ето защо за феновете си Дакота подготви ужас филм, който ще бъде официално представен на кино фестивала в Италия /Венеция? скоро – 29 този месец. В категория ужаси, с името „Съспирия“ или Suspiria на италианския режисьор Лука Гуаданино („Призови ме с твоето име“.

Лентата е версия на кино продукция от 1977 г. на Дарио Ардженто, но тук кървавите сцени се очаква да бъдат доста повече, а лицето на Дакота като реклама прави кино продукцията доста провокативна за гледане. Отсега вече има доста интерес, коментираме и ние от изданието „Клюки.бг“. Очакваме премиерата и дано актрисата преобърне представите за себе си като сладникава и не много талантлива кино звезда. Иначе славата тя отдавна си я име, дано напредне и в качеството на ролите си скоро, добавяме ние.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар