Някои от модните хитрини на дамите сред кралските особи

Някои от модните хитрини на дамите сред кралските особи
Гласувайте за статията

Някои от хитрините на дамите сред кралските особи, става дума онези дребни и доста лесни трикове, които правят силно впечатление и много помагат в определени ситуации.

Както знаем кралските особи имат освен доста привилегии, също и множество ограничения, етикет и особености, които да се спазват стриктно.

Сега ще споделим малка част от тайните на Британската кралска фамилия, цитирани от изданието „Лайфстайл“ също и споделени пред камерите от приближени на Кейт Мидълтън, Меган и самата Кралица на Английския престол.

Един от начините да изглеждаш добре е да си женствена, а за особите със синя кръв, както ги наричаме е задължително да бъдат елегантни и нежни, дамите е редно да бъдат в рокли, поли, нежни и ефирни дрехи, които да подчертават стила и класата и.

Ето защо освен титлите си, жените от фамилията са и едни постоянни и живи реклами на какви ли не моделиери и модни марки, затова и е важно какви комбинации от дрехи ще изберат щом се явяват на публични събития, коментираме и ние от изданието.

Високите обувки на ток са почти задължителни, затова силиконовата част на чорапите при стъпалото помагат обувките да не се плъзгат и да се избегнат спъване или залитане, както и други нежелани моменти, породени от неудобни обувки. А за да не се повдига роклята й Кралицата от години препоръчва на личните си шивачи да пришиват леки топчета оловни частици в долната част на тоалетите й, за да може ветровитото време на Острова да не изненада неудобно нея или близките й по време на някои тържествено събитие и да се предизвика ненужен скандален момент.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар