Жените трябва да спят повече. Ето и причините!

Жените трябва да спят повече. Ето и причините!
Гласувайте за статията

Жените трябва да спят повече. Ето и причините! Знаете, че често младите двойки родители имат проблеми с новородените си деца, будене нощем, безсъние и подобни грижи са само част от ежедневието на младите родители.

Сега ще Ви опишем няколко причини, с които да покажем, че е желателно татковците да са по-активни в грижите за бебето нощем и ето защо!

Дамите ползват по-голяма част от мозъка си и мислят да повече неща едновременно, твърдят изследвания, както се цитира и в изданието „Една.бг“. Затова е добре да спят с около половин час повече от мъжете, показват изследвания по темата.

А само с тези малко повечко минути, жените ще избегнат рисковете от напрежение и гняв през деня, затова за всички би било по-лесно дамата да поспи час повече, коментираме и ние.

А същото се отнася и за част от мъжете с творчески професии или тези, които имат професии свързани с вземането на решения по-често. Те също напрягат повече определени центрове в мозъка, с което имат нужда от повече сън за възстановяване на силите и дейността си.

Сънят е здраве, добавяме и ние, нека щом имате възможност не се лишавате често от него, пишем и от изданието за светски новини  – „Клюки.Бг“ също.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар