Даниел Петканов се оказа със свръх семе: Още при първия опит оплодил Александра!

Даниел Петканов се оказа със свръх семе: Още при първия опит оплодил Александра!
Гласувайте за статията

Даниел Петканов и Александра Богданска са се сдобили с мечтаното бебе от първия път!

Малко мъже могат да се похвалят със свръх сперма, но Даниел Петканов е един от тях. Лудия репортер е оплодил съпругата си Александра още при първия си опит.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Даниел Петканов с радост ще приветства на този свят детето си от Александра Богданска

Двамата са женени от 10 месеца, но едва преди около 2 не използвали никакви предпазни средства по време на секс. Тогава се получил и техният наследник.

“Той пръв разбра, че съм бременна. Забеляза промени в тялото ми, които на мен не ми правиха впечатление. И дори отказвах да си направя тест за бременност, въпреки че той предложи няколко пъти. Причината беше, че ние бяхме правили само един опит за зачеване и не вярвахме, че евъзможно да се случи толкова скоро. Но накрая се предадох, направих теста и той беше отрицателен Седмица по-късно отидох на рутинен преглед при гинеколога ми и тогаваза моя изненада той ми съобщи, че всъщност съм бременна. Развълнувана, веднага се обадих на Дани да му кажа, че тестът за бременност не е бил верен и че ще става баща”, разказва Александра Петканова пред „24 часа“.

Полът на бебето още не е ясен. Очаква се то да се роди в края на януари или началото на февруари месец.

“Много се надявахме да разберем, но явно бебето е решило да прави номера с нас от самото начало. След като се скри на теста за бременност, сега не иска да разкрие пола си.”, споделя Даниел.

За двойката няма значение какъв ще е полът, важното е да е здрав плодът.

“Вече имаме готови варианти и за момче, и за момиче. Лесно се разбрахме. Просто се съгласих с Александра, за да има мир. Но пък следващите наследници ще ги кръстя на тримата мускетари, зарекъл съм се.” – шегува се журналистът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Даниел Петканов се оказа със свръх семе: Още при първия опит оплодил Александра!”

  1. КУРти КУРтев

    авг. 28. 2018

    Тази и аз бих я оплодил

Добавете коментар