Това е прекалено: Не стига, че я изхвърлиха от живота на бащата на детето й, но и близките на Георги се подиграват открито на Мария Илиева!

Това е прекалено: Не стига, че я изхвърлиха от живота на бащата на детето й, но и близките на Георги се подиграват открито на Мария Илиева!
3 (60%) 3 votes

Мария Илиева стана жертва на брутална гавра от семейството на Георги Михайлов!

След като роди за първи път, тежки времена настанаха за Мария Илиева в личен план. Бащата на бебето – Георги Михайлов, не пожела да се обвърже дългосрочно с певицата и се налага тя сама да отглежда сина им Александър.

Мария Илиева

Семейството на Георги се подигра с Мария Илиева

Според запознати, главната причина за всичко е семейството на Жоро. Близките му не одобрявали изобщо поп дивата за половинка на студента, тъй като е с 13 години по-възрастна от него.

Майката и сестрата на Георги обаче минаха границата, подигравайки се открито на Мария Илиева. Те публикуваха клипче в Инстаграм, на което пеят големия й хит с Графа „Чуваш ли ме“. Двете се кълчат и кикотят, което говори, че осмиват парчето.

Не е ясно дали Жоро е присъствал на заснемането му, но няма да е изненада, ако го е направил. Отношенията му с певицата в последните месеци не са никак добри и неслучайно той не е виждал сина си от доста време.

Припомняме, че Мария накара Георги да й направи бебе, понеже наближаваше 40-те и вече нямаше никакво време за губене. Той не е бил готов да стане баща, но очевидно уникалният секс с певицата му е завъртял главата и се е поддал на нагона си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар