Кичка Бодурова: Дъщеря ми повтаря моята съдба!

Кичка Бодурова: Дъщеря ми повтаря моята съдба!
1 (20%) 1 vote

Кичка Бодурова е на мнение, че всичко в този свят е предначертано!

Естрадната легенда Кичка Бодурова вярва в съдбата. За нея има неща, които Бог е отредил на някого да се случат и ти не можеш да ги спреш.

Кичка Бодурова и Кристи

Кичка Бодурова и дъщеря й имат сходна съдба

Певицата е много щастлива, че дъщеря й се развива така добре. Тя е наследила красотата й, а и е завършила гимназия с пълно отличие. Все неща, които карат бившата брадърка да се гордее с Кристи-Жаклин.

Онова, което не й допада обаче, е, че девойката е наследила и съдбата на майка си. На двете им се случват сходни неща, което тревожи певицата.

„Прекрасната ми дъщеря Кристи завърши гимназия с пълно отличие. Много сме доволни, но тя сега отделно ще си почива. Силно сме свързани с нея, дори мисля, че тя повтаря моята съдба, Преди години при едно одраскване до окото за малко да загубя зрението си. Същото се случи и с Кристи, която пък изгорила с цигара лицето си на същото място. Аз всъщност вярвам в преповтарянето на съдбата. Тя все още е с първия си приятел и аз дълго бях с моя пръв приятел.“, споделя Бодурова.

В момента певицата се е отдала изцяло на почивка, тъй като й откриха възел на щитовидната жлеза, писа в. „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар