Деси Банова – Плевнелиева най-после разкри истината за раздялата си с Ивайло!

Деси Банова – Плевнелиева най-после разкри истината за раздялата си с Ивайло!
2 (40%) 1 vote

Деси Банова, която наскоро се омъжи за предишния президент Росен Плевнелиев, разкри, че е взела решение за раздялата с партньора си, от когото има дъщеря, след смъртта на баща си!

„През 2015 г., когато си отиде баща ми, си дадох сметка, че животът е наистина един миг. Тогава събрах кураж да поговоря с Иво и да се разберем, че наистина не можем да продължаваме по този начин.“, разказва Деси Банова как се е стигнало до раздялата с партньора ѝ Ивайло. Двамата имаха 10-годишна връзка, по време на която се роди и дъщеричката им Йоана.

Деси Банова и Ивайло Граховски

Деси Банова проговори за раздялата си с Ивайло Граховски

Среща президента Росен Плевнелиев за първи път през 2014 г. в САЩ в ООН, където и двамата са по работа. Тогава просто разговарят, а тя изпълнява служебните си ангажименти.

Срещат се отново през 2017 г. на наградите „Стоян Камбарев“. Тогава започват непринуден разговор и разменят контактите си.

Тя обаче се влюбва в него, когато го вижда в неформална обстановка във вилата му на гръцкия полуостров Халкидики. Тогава разбира, че това е човекът, с когото би искала да бъде:

„Ако на 20 г. съм се влюбвала в някого просто защото той е симпатичен, сега се влюбих цялостно. Росен от самото начало ми подсказа, че не е непредсказуем. Дава онова спокойствие и сигурност, от които има нужда жената.“, споделя Банова-Плевнелиева.

Деси разкрива, че нездравият интерес към личния ѝ живот ѝ тежи, въпреки че винаги е обичала светлината на прожекторите. За нея обаче е важно човек да е популярен с работата си и това, което прави, пише Blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Деси Банова – Плевнелиева най-после разкри истината за раздялата си с Ивайло!”

  1. Ай стига бе!

    авг. 26. 2018

    До кога ще предъвквате темата за Банова-Плевнелиев? Това ли е най-интересното в държавата, която се тресе от скандали?!?

Добавете коментар