Направи го! Дженифър Анистън посочи точно и ясно защо изглежда така на 49 г.!

Направи го! Дженифър Анистън посочи точно и ясно защо изглежда така на 49 г.!
5 (100%) 1 vote

Дженифър Анистън върви към 50-те, но не спира да бъде ослепителна!

Звездата от култовия сериал „Приятели“ Дженифър Анистън е на 49 години, но милиони жени по света могат да завиждат на фигурата й. Актрисата поддържа такива красиви извивки с много труд и лишения.

Тя реши да разкрие какви са трите и тайни, с които изглежда като 25-годишно мацка. Те не са никак сложни за изпълнение, стига да имаш желание и воля.

На първо място Анистън споделя, че консумира голямо количество плодове и зеленчуци. Не по-малко важен е приемът на обилно количество вода, както и задължителния спорт. В нейния случай това е боксът.

49-годишната звезда ходи на тренировки при Лион Азюбайк, основател на боксов клуб. Той поти много своята клиентка и с упражнения за сила поддържа формата им.

„Боксът е идеална тренировка, с която да поддържаш тялото си във форма, но е и страхотен начин да се отървеш от агресията – с един куршум два заека.“, разкрива актрисата

Физическата младост на Джен не се дължи единствено на спорта.

„Ям плодове и зеленчуци при всяка възможност, ограничавам до минимум захарта и пия тонове вода!“, споделя звездата от „Приятели“, пише Zdrave.to

Два провалени брака не успяха да развалят красотата на Дженифър Анистън. Явно нищо не е в състояние да я направи непривлекателна за срещуположния пол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар