Веселин Маринов взриви България: Никой не вярваше, че е способен на това!

Веселин Маринов взриви България: Никой не вярваше, че е способен на това!
3.5 (70%) 2 votes

Веселин Маринов е най-продаваният изпълнител у нас!

Любимецът на няколко поколения българи Веселин Маринов е лидер сред най-тиражираните албуми, сочи официалната класация на чалга империята „Пайнер“. От фирмата публикуваха на интернет страницата си класация за продажби, където Веско е абсолютен лидер.

Веселин Маринов

Веселин Маринов сложи в малкия си джоб всички колеги от „Пайнер“

Маринов заема всичките призови места, като единствено Преслава успява да разбие хегемонията му. Но добричлийката е далеч по постижения от изпълнителя, който е известен със своя работохолизъм и безкрайни турнета край морето и във вътрешностите на страната.

„Представи си…“ и „Златни хитове“ са албумите, които изстрелват Веско в друга музикална вселена. Веднага след тях се нарежда музикалната компилация „Хитовете на Преслава“ и отново идва Веско с албума „Носталгия“.

„Старая се винаги да бъда перфектен пред публиката. Няма нищо случайно. Всичко е свързано с огромен труд, много репетиции и много мисъл. Всеки път след концертите стават уникални срещи. Хората правят изповеди. Идват за автографи, говорим си и след това аз оставам да се снимам с тях. Тогава има една малка близост между мен и тях. И преди самата снимка те споделят такива неща, че ти пълнят душата.“, сподели изпълнителят, който преди броени дни навърши 57 години.

Успехите на Маринов не са ново явление. Преди година той отново зае първото място по продажби, като тогава също не остави шанс на чалга идолите и Фики трябваше да се задоволи с утешителното второ място.

Източник: „България днес“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар