Деси Цонева сменя Зейнеб при Гала

Деси Цонева сменя Зейнеб при Гала
Гласувайте за статията

Деси Цонева си намери нова работа, за ужас на някои нейни колеги!

Бившата брадърка Деси Цонева ще започне работа в „На кафе“ по Нова телевизия само след броени дни. Тя ще бъде новият светски репортер на предаването.

Деси Цонева

Деси Цонева ще работи в „На кафе“

Това означава, че досегашният такъв ще бъде освободен. Зейнеб Маджурова ще трябва да си търси нова работа, което със сигурност е голям удар за нея.

Туркинята прекара в „На кафе“ близо десетилетие и е един от символите на предаването. Това обаче скоро ще се промени.

Желанието на продуцентите било да обновят предаването, за да му покачат нищожния рейтинг. Обновяване със стари „муцуни“ няма как да стане и затова ще трябва да има жертви.

Освен Зейнеб, с мястото си се прощава и Стефан Николов. Мъжът на Гала така и не успя да влезе под кожата на зрителите и експериментът с него се оказа неуспешен.

Все пак водещата ще запази мястото си, тъй като Гала е емблемата на
„На кафе“ от 18 години насам. Тя обаче ще трябва да измисли как да разнообрази предаването с по-интересни гости, а не такива, които само готвят или разправят клюки.

Имаше слухове, че цялото „На кафе“ ще бъде свалено от ефир, тъй като категорично губи битката с „Преди обед“ по Би Ти Ви. Все пак Нова телевизия дава последен шанс на сутрешното си предаване да изплува на повърхността.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Деси Цонева сменя Зейнеб при Гала”

  1. EMA

    авг. 26. 2018

    Одобрявам идеята за смяна на Зейнеб с Деси Цонева, макар че виещото „Инче“ много повече ме дразни от Зейнеб. Споделям обаче идеята, че трябва да се разнообразят гостите в предаването, вместо да гледаме само чалгаджийки и прочие силиконки. Не бих сравнявала предиобедното предаване на НОВА с това на ьТВ, защото залагат на съвсем различна публика. Гала води предаване за жени и нека остане така. В този ред на мисли, не мисля, че беше правилно да закриват готварската рубрика.

Добавете коментар