Напук на Виктория Бекъм, „Спайс гърлс“ отново са заедно!

Напук на Виктория Бекъм, „Спайс гърлс“ отново са заедно!
Гласувайте за статията

Виктория Бекъм вече официално е извън „Спайс гърлс“!

Популярната дамска група „Спайс гърлс“ най-вероятно ще предприеме догодина британско турне, но без участието на Виктория Бекъм, съобщава Контактмюзик.

Мел Би, Мел Си, Гери Хорнър и Ема Бътън са подписали договор за 13 гастрола по британските сцени. Според неговите клаузи изпълнителките ще получат по 12 милиона британски лири на спектакъл.

В турнето са включени и три концертни дати на лондонския стадион „Уембли“. Това е нещо наистина голямо.

Но от турнето ще отсъства членът на оригиналната банда, дизайнерката Виктория Бекъм. По всичко личи, че тя вече не се възприема като певица.

Общата сума на договора възлиза на 150 милиона британски лири. Дори и Мел Си, която е гледала скептично на повторното сформиране на „Спайс гърлс“, не могла да устои на изкушаващото предложение, пише DarikNews.

Съпругата на Дейвид Бекъм е в много обтегнати отношения с останалите четири момичета, с които прекара младостта си през 90-те години на миналия век. Именно тя е причината групата да не се събере още преди 2 години.

Тогава също се готвеше грандиозно турне в чест на звръщането им, но Виктория Бекъм отказа да участва. Тя заяви, че има много работа и няма време за певчески изяви.

Все пак и без нея „Спайс гърлс“ пак изплува на повърхността. Предстои да разберем дали ще взриви цяла Великобритания, както го стори преди повече от 20 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар