Голяма промяна в живота на Славена Вътова

Голяма промяна в живота на Славена Вътова
Гласувайте за статията

Славена Вътова отново тръгва по пътя на телевизията!

Мис България 2006 Славена Вътова си намери нова работа. Красавицата се завръща на екран като част от екипа на БНТ, пише Trud.bg.

Славена Вътова

Славена Вътова ще работи в БНТ

Тя ще води предаване за състезание на спортна тематика, което скоро ще тръгне в ефир. В него ще й гостуват известни спортни личности.

Славена Вътова има опит в телевизията, така че би трябвало да се справи с лекота. За последно тя водеше предаването за тото по Би Ти Ви, където й партнираше Део.

В БНТ заплатата й най-вероятно ще бъде значително по-ниска, но шуменската хубавица е готова на всичко да започне отново работа, след като цяла година беше в отпуск по майчинство.

Вътова има две деца от своя съпруг. И двете са момичета, като едното е на 3 г., а другото до дни ще навърши годинка.

„Много съм развълнувана, че отново ще работя в телевизия. Ще дам всичко от себе си да се харесам на зрителите на БНТ.“ – споделя с въодушевление Славена.

От телевизията-майка очевидно са започнали нова практика и тя е да залагат на красиви женски лица. Друга впечатляваща водеща също се завръща и това е Ели Гигова, която ще води „Денят започва“.

Откакто Коко Каменаров пое властта в БНТ, опитите за възвръщане на старите позиции не спират. Засега има известен резултат, но се иска още много повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар