Мегз разкри истината за мъжа, който я е направил това, което е!Миглена Каканашева - Мегз

представя най-новата си колекция. Иновативна, както винаги, дизайнерката реши да я покаже на феновете под формата на интервю. С доста щекотливи въпроси при това. [caption id="attachment_411981" align="alignright" width="240"]Мегз Мегз показва новата си колекция и повдига завесата на личния си живот[/caption] Един от тях е свързан с мистериозния мъж, който според жълтите медии, е помогнал на миньончето в бизнеса. Ето какво сподели самата Мегз преди часове:

"Днес нова колекция @megz_fashion PUT ‘EM HIGH PUT ‘EM HIGH Колекцията ще бъде изградена като работно интервю. В него съм събрала някой от най-интересните работни въпроси, с които сте ме обсипвали през годините. Така ще ви представя всеки един от артикулите - като въпрос за работата и бизнеса ми:

И: Как ще коментираш слуховете, че мъж стои зад успеха на бизнеса ти? М: Чувала съм какви ли не небивалици по темата. Не беше арабин, румънец, италианец, политически син... Това са думи на хора, които поглеждат към всичко, което имам и си казват - е не е възможно на тези години жена да го направи сама. И после започват да търсят обяснение. Но не обяснение за моя успех - а за това защо те не могат да го направят. Поглеждат мен, поглеждат себе си и когато не могат да бъдат и имат същото си намират оправдание. Да не би да съм най-красивата или най-хитрата жена в България. Не съм и най-умната, нито най-известната... Защо на мен някой е дал, а на редица миски, моделки, плеймейтки ... не. Слуховете по темата са извинения на слаби хора за собствените им неуспехи. И: - Все пак името ти е беше свързано дълго време с това на мъж с възможности. М: - бизнесът ми съществуваше преди който и да е мъж. Продължи да се развива и след който и да е мъж. Много пъти се пускаха слухове, че “щели да ми спрат кранчето..”. Но огледайте се - колко често виждате нови проекти по моите профили. Минимум 1-2 пъти в СЕДМИЦАТА - не месецът - СЕДМИЦАТА - аз пускам нов проект. Сравнете ме с който искате друг в моята сфера или среди и ще видите огромната разлика. Аз просто съм си такава - работата за мен е начин на живот. Тук имам един много любим момент в Биг Брадър - изпразването на басейна. Ето това е идеално огледало на въпроса ти. Аз знам цената на мечтите си и просто я плащам всеки ден. Когато всеки се моли, извинява, оправдава ... спи. Аз съм там и не спирам ", сподели открито Мегз.