Къци Вапцаров с потресаващи разкрития за фирмата, асфалтирала пътя-убиец край Своге! (още подробности)

Къци Вапцаров с потресаващи разкрития за фирмата, асфалтирала пътя-убиец край Своге! (още подробности)
Гласувайте за статията

Къци Вапцаров изнесе данни от мрежата относно чудовищните нарушения на фирмата „Трейс холдинг“!

Шоуменът Къци Вапцаров шокира хиляди потребители в мрежата като изнесе скандални данни. Те са свързани с фирма „Трейс холдинг“, която е правила пътя-убиец край Своге. И за работата си е гушнала 23 милиона лева.

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров разтърси мрежата с тези факти за пътя-убиец край Своге. Истината е повече от скандална

Работа, която се оказва не само некачествена, а буквално престъпна – отнела живота на 16 души в зверската катастрофа с автобуса. И пратила още 21 в болница. Фирмата, както можем да се досетим, била приближена до Бойко Борисов. Що ли не се учудваме… Ето какво цитира Къци Вапзаров:

„Звучи познато… „Преди два месеца лаборатория на АПИ тествала настилката на пътя-убиец край Своге, oказало се, че коефициентите за плътност и сцепление били в пъти под допустимите“.

За този пътен участък са похарчени 23 милиона лв. Изпълнител е единствената фирма, която строи магистралите на ББ – „Трейс холдинг“.

1+ година след асфалтирането е установено нарушено асфалтово покритие, на много места асфалтовата настилка е компрометирана и в лошо състояние. Акционер в „Трейс холд груп“ АД е Румен Порожанов… от нета“, коментира Къци Вапцаров в мрежата. Постът му предизвика множество коментари като потребители дадоха и други примери с подобни опасни участъци.

„Същата е ситуацията на трасето Русе/Бяла, което това лято се преасфалтира изцяло за милиони евро… Колата ми не може да “залепне” на асфалта в определени участъци, където има вълни…Та се включва тракшън контрола и системата за безопасност….

Познайте какво се случва при висока скорост, валеж, неопитен шофьор и стара кола без никакви системи и т.н! Като ги гледам насипват по 4 пръста и действат “бързо,смело и сръчно”, коментира Любомир Стоилов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар