Моника Валериева дава курбан: Едва не загинала на пътя! (виж тук)

Моника Валериева дава курбан: Едва не загинала на пътя! (виж тук)
Гласувайте за статията

Моника Валериева разказа, че тя самата е щяла да загине на опасен участък по време на дъжд!

Моделката Моника Валериева не крие вълнението и сълзите си след адската катастрофа край Своге. Очевидно некачественият асфалт отне живота на цели 16 души, а днес в страната ни е ден на траур.

Моника Валериева

Моника Валериева възмутена от качеството на пътищата ни

„Нека се молим и пътищата да бъдат направени качествено… Някой ден…!“, апелира Моника Валериева в профила си в социалната мрежа. Видимо потресена от безотговорността на отговорните институции.

„Како, не е до пътищата. Нямаме елементарно възпитание да не говорим, че всеки кара както намери за добре без значение дали създава предпоставки за ПТП или не“, опита се да я контрира потребителят Марти Атанасов. След което Моника не се сдържа и разказа за инцидента, който самата тя е преживяла преди няколко години:

„Нали миличък, не е до пътната настилка! Затова седмица по-рано е съобщено в министерството, че пътната настилка е некачествена. Батко, прочети малко за инцидента, а не ми коментирай генерално манталитета на българина.

Защото този наш асфалт съчетан с дъжд… Имам курбан от 3 години… Благодаря на Господ „, сподели Моника Валериева за ужас на феновете си.

„Съгласен съм с факта, че нямаме никакви пътища, както ти ако може така да се изразя си трошиш колата така и аз. Но се моля някой ден и ние да имаме пътища като в белите страни.

Но за сега не мисля че би станало с оглед случващото се в хубавата ни държавица просто нека всички бъдем внимателни и да не си въобразяваме, че сме единствените на пътя“, поясни думите си последователят й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар