Мариела Нордел към „непросветените“: Ето какво колосално разкритие направи! (виж тук)

Мариела Нордел към „непросветените“: Ето какво колосално разкритие направи! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел счете за нужно да обясни на потребителите що е то любов!

Кулинарката Мариела Нордел преди дни оповести на всеослушание как на 50 години е все още желана и обичана от един от най-богатите и могъщи мъже на света. След като отнесе доста похвали, но и откровени подигравки за думите си, тя се направи на перде.

Мариела Нордел

Мариела Нордел обясни що е то любов, отново сащиса потребителите в мрежата

И продължи да бълва мъдрости в мрежата, без значение дали някой ще ги оцени или не. Страницата си е нейна, правото също. Днес Мариела Нордел се зае да осветли „непросветените“ в истината за любовта. И да им обясни, аджеба, какво означава това чувство.

„Първата фаза е увлечението – тя е като наркотик, химията в тялото бушува, хормоните удрят в главата и губим разсъдък. После идва влюбването – започваш да откриваш другия и да се влюбваш в това, което е.

Третото ниво е любовта – там чувствата играят най-малка роля, а всичко е проява на воля, акт. Любовта е действие, не привличане или думи! Любовта не изисква, не ревнува, не се налага, на всичко вярва, на всичко се радва…. всичко ще премине, но не и любовта!

Добрутро понеделнишки! И все пак не забравяйте какво казва моята приятелка от Варна Parini Elza, „влюбването е 10% обстоятелства и 90% самонавивки!“, обясни устатата Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мариела Нордел към „непросветените“: Ето какво колосално разкритие направи! (виж тук)”

  1. Еми

    авг. 28. 2018

    Тая гнусна лелка що не си гледа работата, и защо й давате гласност бе хора ?Откъде се взе тоя нафталин та ни го натрапвате всеки ден !

Добавете коментар