Лео Кадели от „София Ден и Нощ“ скочи на мадами на яхта! (виж как го вбесиха мацките)

Лео Кадели от „София Ден и Нощ“ скочи на мадами на яхта! (виж как го вбесиха мацките)
Гласувайте за статията

Лео Кадели не цепи басма дори и на готини мацки по бански!

Албанецът Лео Кадели от сериала „София Ден и Нощ“ шашна всички като размаха пръст на полуголи мадами на морето. Известен с непримиримостта си към всичко нередно, Лео не си затвори очите дори и пред постъпката на готините мадами.

Лео Кадели

Лео Кадели си намери гадже и започна да чете конско на останалите мацки

„Видях клип в интернет пространство, че няколко дами отварят шампанско на една яхта, която се движи в морето… Приемете моята забележка с цел да пазим морето и природата.

НЕ ХВЪРЛЯЙТЕ КАПАЧКАТА ОТ ШАМПАНСКОТО В МОРЕТО, ЗАЩОТО ОСВЕН ЧЕ Е ГРОЗНА ПОСТЪПКА И ГРОЗЕН ПРИМЕР, Е И ОПАСНО ЗА НЯКОЙ, КОЙТО ПЛУВА.

Нека се забавляваме без да пречим на другите! Нищо лично, просто съвет за по-добър живот. Притеснява ме фактът, че трябва да обяснявам на детето си, действията на едни дами на около 30 години.

Казвам пак, постът не е с цел нападение, а с цел замисляне върху това, което правим. Поздрави и ще се радвам, ако не се повтаря, Лео! :)“, скастри „нарушителките“ в типичния си стил Лео Кадели.

А може би е толкова строг с чуждите красавици, за да не ревнува неговата. Наскоро той хвърли бомбата в социалната мрежа, че е вече обвързан. А щастливката е чаровната и усмихната хубавица от снимката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар