Алисия с жесток удар по главата: Час и половина не знаех коя съм! (виж тук)

Алисия с жесток удар по главата: Час и половина не знаех коя съм! (виж тук)
Гласувайте за статията

Алисия призна за инцидента, който преживяла наскоро!

Поп фолк дивата Алисия изплаши феновете си с истината за страшния инцидент, станал наскоро. Тя разказа случая в свое интервю, касаещо кариерата й. Работа, която според нея, й е дала много, но й е отнела още повече.

Алисия

Алисия разказа за случилото се с нея преди участие

„Заради участия не съм била с най-близките си хора, когато е трябвало да съм до тях. Винаги съм правила всичко в името на кариерата си. Изпускала съм рождени дни и празници на приятели, защото съм имала участия.

Ходила съм по изяви болна. По важност на първо място е синът ми Валери-младши. Веднага след него е кариерата ми. Вече тя не е на първо място и няма да бъде, не и пред сина ми“, разкрива изпълнителката и бивша любима на Валери Божинов.

Алисия призна, че през всички тези години й се е наложило само два пъти да отложи свое участие пред публика. Вторият път дори е бил наскоро, когато тя е трябвало да излезе и да весели хората в Благоевград.

Преди участието обаче паднала по стълбите и си ударила силно главата. Персоналът и непознати наоколо така се изплашили, че някои от тях дори се разплакали. Самата Алисия признава, че не си спомня подробно за инцидента.

„Час и половина не знаех какво се случва. Изплаших се. Стоях и чаках да ми мине, но главата ме болеше адски много. Не се чувствах добре“, признава Алисия.

Певицата отново и категорично отрече, че е приела да влезе във Вип Брадър тази есен. Каквато и сума да й предложат и каквито и лъскави условия да й уредят, тя е непреклонна – не иска и да чуе за риалити формата.

„Не съм казала, че не гледам предаването или, че не ми харесва. Но съм твърдо убедена, че мястото ми не е там. Не ми харесват всички тези скандали и вадене на кирливи ризи, които неизменно съпътстват формати като този“, признава Алисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар