Ива Екимова наранена: Правете разлика между човека на думите и този на делата! (Кой засегна пиарката)

Ива Екимова наранена: Правете разлика между човека на думите и този на делата! (Кой засегна пиарката)
Гласувайте за статията

Ива Екимова изригна наранена в мрежата!

Пиарката на звездите Ива Екимова направи неочакван коментар. От него си личи, че блондинката е силно наранена от някой. Вероятно вдовицата на Дими от група „Сленг” е жестоко засегната от приятели-предатели.

Ива Екимова

Ива Екимова изригна в мрежата

В поста си Ива Екимова не уточнява кой е той или кои са те, но причината за изригването й прозира доста ясно:

„Различавайте човека на думите от човека на делата. Това е тънка разлика, като разликата между приятели, които ви ценят заради вас самия и тези, ценящи ви заради вашето положение.

Лошите думи, дори без лоши дела, са достатъчно лоши.

Но е още по-лошо, когато няма лоши думи, но има лоши дела. Никой не може да яде думи (истински вятър) или да живее с любезност (учтива измама).

Да хващаш птици с огледала е съвършен трик. Само суетата се задоволява с вятъра. За да възвърнат своята стойност, думите трябва да са подкрепени с дела.

Дървета, които не дават плод, а само листа, обикновено нямат сърце и сърцевина. Човек трябва да знае кои са полезни и кои служат само за сянка… Балтазар Грасиан“, цитира думите Ива Екимова в профила си.

Тя не уточни дали постът й има реална причина, свързана със самата нея, но от опит знаем, че всяко действие си има причина. А крушката си има опашка…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар