Владо Береану с тежки обвинения към Нова! (Скандалът е огромен)

Владо Береану с тежки обвинения към Нова! (Скандалът е огромен)
Гласувайте за статията

Владо Береану направи шокиращи разкрития за Нова телевизия!

Журналистът Владо Береану разтърси мрежата със скандални разкрития за Нова телевизия. И по-точно как в деня на адската катастрофа край Своге новинарската емисия било отложена заради платеното излъчване на…Националната лотария.

Владо Береану

Владо Береану изригна срещу Нова

„Поредно падение на Нова Телевизия, продажност и липса на професионализъм: В Новините в 19.00 часа не се споменава изобщо за катастрофата до Своге с 13 загинали в онзи час /сега вече 16 души/, случила се в 17.10.

Не защото не са знаели /по Би Ти Ви имаше вярна за онзи час информация, както и по всички останали тв канали с новини в 19.00/, а защото в 19.20 по програма трябва да започне „Националната лотария“.

Ако бяха съобщили навреме, емисията „Новини“ би трябвало да продължи извънредно. А Лотарията да падне – все пак са загинали много хора и над 20 тежко ранени. Трагедия.

След „Националната измама“ направиха извънредна емисия. След дъжд качулка. Наистина съм възмутен от тази крещяща некомпетентност, липса на уважение към хората и липса на елементарен морал“, разгневи се Владо Береану.

Потребители масово застанаха зад него, потвърждавайки казаното, но някои изригнаха:

„Честно казано не разбирам каква ви е драмата. Не си ли задавате въпроса, че на роднините на всички тези хора изобщо не им е до вашите глупости, кое какво е казал и кога го е казал!!!!!
Защо драпате да покажете трагедията на хората.

Вместо да покажете може би виновниците за тази трагедия, че в България ако 1 км път струва 100 000 лв 90 000 лв са откраднати( цифрите просто са причерни, изобщо не знам кое колко струва) това, че за КАТ И ПОЛИЦИЯ единственната задача е да пълнят бюджета ( независимо личния или държавния).

До колкото се сещам трябваше да има полицай до всяка дупка!!!! Ви помните ли ?? Питам се как в Германия километър път е по-евтин от България и там няма ограничение за скорост за разлика от нашите!!

Ето това трябва да са ви новините, а не трагедията на хорат!!!! Замислете се ако вие сте на тяхно място дали ще искате всички тези журналисти да са ви на главата????ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !!!“, настръхна Георги Иванов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар