Киро Скалата бесен: Убитаци нещастни, пръднете ми на…! (виж тук)

Киро Скалата бесен: Убитаци нещастни, пръднете ми на…! (виж тук)
Гласувайте за статията

Киро Скалата все по-рядко може да бъде видян ядосан, но в случая не можа да се сдържи!

Кирил Вълчев, по-известен просто като Киро Скалата, сипе обиди и закани в мрежата. Фитнес инструкторът рядко може да бъде видян извън нерви, но случаят е точно такъв. А причината е „терорът“ на Фейсбук, както самият той го определи. И блокирането на профила му за месец.

Киро Скалата

Киро Скалата скочи бесен срещу терора на социалната мрежа

„Голям ТЕРОР и ЦЕНЗУРА в тоя фейс, тия мишкари импотенти безполови си мислят че като ме блокват за месец, като кажа някоя истина ще ми пръднат на к..а!!!!!!!! АБЕ УБИТАЦИ НЕЩАСТНИ ИСТИНСКИЯ ЖИВОТ НЕ Е ИНТЕРНЕТА…..МЪРШИ СЛЪНЦЕ НЕВИДЕЛИ!“, изригна Киро Скалата.

Все пак той разполага с достатъчно други профили и страници, за да успее да обяви и добрата новина. А тя е за предстоящото му спортно шоу, в което участие ще вземе и плеймейтката Нора Недкова.

„Тази събота 11 ч., София-Ring Mall, Крале на силата-награди за 5000 лв в предизвикателства за малки и големи ,момичета и момнчета с Надпревара за максимален брой повторения на лежанка, коремни преси, кофички, набирания и машините на Raider-Power Tools.

Елате да се снимаме и потренираме заедно с абсолютния републикански и балкански шампион, професионален културист Радслав Ангелов, Републиканската шампионка и рекордьорка по силов трибой и повдигане на щанга от лег Ивета Костадинова, Мистър София Апостол Анастасиу.

В музикалната част ще се включат младия талант Тони Герганов и световната шампионка по фитнес R&B изпълнителка Анн-Джи.С ексклузивното участие на Мис Плеймейт 2018 Нора Недкова“, съобщи на фенове и приятели Киро Скалата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар