Жорж Башур неутешим: Изминаха три месеца без теб! (ето какво написа за сина си Феди)

Жорж Башур неутешим: Изминаха три месеца без теб! (ето какво написа за сина си Феди)
Гласувайте за статията

Жорж Башур изля мъката си по своя син Феди Башур в мрежата!

Бизнесменът Жорж Башур трогна потребителите в мрежата с думите си за Феди. 19-годишният син, когото изгуби при катастрофа преди три месеца. Любопитното е, че съпругата на Башур – чалгаджийката Емилия не обели и дума за починалия си доведен син. А може би не е искала да я обвинят в лицемерие… Ето думите на Жорж Башур:

Жорж Башур

Жорж Башур разтърси мрежата с поста си за Феди, Емилия остана безучастна

„Толкова много ми липсваш и толкова много те обичам без теб живея без душа и без въздух 😭сърцето ми кърви 😭 😭 😭 . Където е да си искам да знаеш че много те обичам и се надявам един ден пак да сме заедно някъде там горе. И да мога пак да те прегърна и да видия твоята безкрайна усмивка…

Минаха три месеца без теб 😭 😭 😭незнам как да живея напред старая се да бъда силен но ми е много много трудно …….държа се и ти живеш в мен и всеки миг си в мислите ми и навсякъде с мен 🙏 🙏 🙏 🙏ОБИЧАМ ТЕ 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 „, написа Жорж Башур в профила си. И определено разчувства болшинството от своите приятели.

„Някой ден ще бъдете заедно и ще сте неразделни ❤ Той е вашият ангел-пазител! Господ прибира само чистите и добри души,а то си личи само като погледнеш детето,че е така! Излъчва чистота ! Поклон!“, коментират приятелите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар