Рапърката Диона: Галена се е уредила с най-независимия договор на „Пайнер” (Виж още)

Рапърката Диона: Галена се е уредила с най-независимия договор на „Пайнер” (Виж още)
Гласувайте за статията

Рапърката Диона разкри доста пикантни подробности от кухнята на музиката

23-годишната Диона издаде тайни за топ певицата на „Пайнер” Галена. Рап и хоп изпълнителката от малкото градче до Плевен Койнаре има двама фаворита в родната музика.

Диона

Диона обожава Галена и рапъра 100 кила

За Денислава Сашова, както е истинското име на сензацията в рапа, това са Галена и 100 кила.

Приятели измислили прякора й Диона, която е древногръцката богиня на дъжда. Младото дарование обаче иска да стане богиня на рапа.

А към двамата си идоли изпитва искрено уважение заради независимостта, която са успели да си извоюват.

„И двамата ми идоли са независими в кариерите си и виждам, че този подход е доста успешен.

Например 100 Кила, който е независим артист. Зад него няма компания, но виждаш какъв успех има той и какъв фурор предизвиква където и да се появи, каквото и да изпее.

Харесвам и Галена. Да, тя има договор с „Пайнер“, но аз знам, че условията, под които се е подписала, са доста различни от традиционните в такива ситуации. И всъщност тя е почти независима от тях, а за мен това е най-добрият вариант“, твърди брюнетката.

Самата Диона също не желае да бъде част от никоя продуцентска къща, въпреки че непрекъснато получава оферти от големи такива.
Не плаща за гледания и реклами, защото социалната мрежа е многомилионна. И продукцията й няма как да остане незабелязана.

Днес рап сензацията живее във Велико Търново и следва „Политология”. Въпреки че се занимава професионално с музика от година, тя вече има хиляди фенове, милион гледания на песните й в интернет и няколко големи хита.

Освен с песни като „Дишай”, „Най-доброто” и „Диона”, тя стана известна с участието си в най-новия тийн уеб сериал „Следвай ме”.

Диона открито признава, че не иска да следва мечтите на родителите си. Мъчно й е, че в началото на кариерата й те не са я подкрепили. Затова, най-вече баща й, иска да има адвокатска кантора, а не да се занимава с песни, записи, клипове и участия.

А рапърката вярва в женската сила. И се надява със своите успехи да вдъхновява и други момичета да се занимават с рап.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар