Дизайнерката Евгения Борисова пропищя от шокираща измама! (още подробности)

Дизайнерката Евгения Борисова пропищя от шокираща измама! (още подробности)
Гласувайте за статията

Евгения Борисова още не е изгубила вярата си в доброто, но е все по-песимистично настроена!

Дизайнерката Евгения Борисова сподели чувствата си в социалната мрежа. Тя не е от хората, които редовно постват в нета, но този път отчаянието й взе връх. Оказа се, че Борисова се е сблъсквала и продължава да се сблъсква с гадните човешки нрави и измамни хора.

Евгения Борисова

Евгения Борисова е потресена от лошотията в хората

„Животът е върхове и спадове. Понякога ни се случват толкова много неща за кратък период, че е трудно да се съвземеш. С годините започнах да си казвам – „Важно е да сме живи и здрави, нали още съм тук и ще продължа да се боря. Жива и здрава съм, децата ми и хората, които обичам също са добре“.

За кой ли път се срещнах с недостойни хора и се чудя до кога и не научих ли уроците си?

Преди години крупно бях измамена от две жени. Завъртяха ме и ме оплетоха в измама и добре, че накрая проработи силният ми инстинкт за самосъхранение и успях да се оттегля като им заведох дело. Но системата естествено не успя да ги открие докато те охолно живееха в София и показваха висок стандарт на живот.

Сега след близо 10 години се случва същото, но в много по голям мащаб с много по важни господа с бели якички, титли и награди. Европейци с гръмки имена и екипи от професионалисти, но мошеници. Седнали в кресла в офиси решават човешки съдби и никой не е в състояние да спре това.

Корупция, измами , платени проекти, договори под масата, кражби, толериране на низши хора и души, долни инсинуации и манипулации, затъпяване на човечеството. Мода да имат дипломи, а да не могат да вържат изречение без правописна грешка. стремеж към пари и никакъв морал.

Дали ще останат нормални хора и какво за Бога вече е нормално, защото силно съм объркана. Хората разбират ли същината на проблема или са заети да деградират. Интересно ми е да знам с какви очила гледате живота и виждате ли проблем или само аз се затормозявам с толкова мислене…“, сподели откровено Евгения Борисова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар