Тони Димитрова избухна: Вие в ред ли сте?! Лъжци такива (виж как се разгневи)

Тони Димитрова избухна: Вие в ред ли сте?! Лъжци такива (виж как се разгневи)
3 (60%) 1 vote

Тони Димитрова рядко изпада в пристъпи на гняв, но в случая й падна пердето!

Чаровната и любима певица Тони Димитрова скочи бясна в мрежата. Причината са публикациите за това как тя била силно наранена и нещастна от поведението на бившия си съпруг Милен.

Тони Димитрова

Тони Димитрова не може да понася лъжите на жълтите медии, изригна бясна

Който не само не се интересувал от нея и дъщеря им, ами не отишъл дори на абитуриентския бал на девойката. Прочела писанията, Тони Димитрова направо побесня и пердето й падна. Тя категорично отрече твърденията на медиите и ги нарече лъжци.

„Пълни глупости! Милен отдавна има семейство и дете, приятели сме, бяха на бала на дъщеря ми! Вие в ред ли сте? Ами питайте, а не ме ожалвайте! Ей, тая държава се напълни с лъжци!

Изненадах се от тази “новина”, за която чувам от известно време! Закъснели са с нея още от 2001 година, когато се разделихме с бащата на детето ми, а с раждането на другото му детенце с 11 години! Голям смях!“, възмути се искрено Тони Димитрова.

Припомняме, че преди месеци тя се раздели и с последната си половинка в лицето на по-младия музикант Иван Ченов. В свои интервюта изпълнителката призна само, че се срамува от тази връзка и не иска да я коментира.

Говореше се, че Ченов й изневерявал системно и с млади жени, както и, че се възползвал от славата и парите й. Дали в това има нещо вярно, или са поредните измислици на жълтата преса, засега знае само Тони Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар