Венета Райкова не спира да се фука: Най-продавана съм в България! (показа списък с бестселърите)

Венета Райкова не спира да се фука: Най-продавана съм в България! (показа списък с бестселърите)
Гласувайте за статията

Венета Райкова се лекува от вирус в дома си, но не пропуска да хвърля око на класациите за продажба на книги!

Водещата на „Папараци“ и писателка Венета Райкова се тръшна на легло от снощи. Тя сподели, че е пипнала летен вирус, на който не е обърнала нужното внимание в началото, заета с новата си книга.

Венета Райкова

Венета Райкова не спира да се хвали с романа си

Именно романът „Скандал“ обаче я поддържа във форма. И я кара час през час да наднича в списъците с класации на бестселърите. Видяла името си на първо място сред най-продаваните автори, Венета Райкова не пропусна да се изфука в мрежата.

„Лежа си болна, няма кой един чай да ми направи, но пък ето видях, че и в класацията на книжарници „Хермес“ – „Скандал“ не пуска първото място! Като няма чай, на класациите се радвам

И в „Сиела“, и в „Хеликон“ е най-продаваната книга! Вчера видях, че в „Ориндж“ в МОЛ „Сердика“ беше свършила, но от утре ще я има! Нов тираж, нов тираж!“, подскача от радост Венета Райкова.

Припомняме, че снощи тя помоли всичките си фенове и читатели да не я безпокоят и да не й пишат на лични за романа, тъй като си взима почивка, за да се лекува.

„Малко повече от 500 книги – всички те, вече подписани от мен тръгнаха към чужбина. И към читателите, които ги бяха поръчали от сайта, много моля не ми пишете на лични относно доставките.

Върнах се болна от морето – кашлица, хрема, болно гърло, от климатиците в склада, се разболях още повече, така че следващите дни ще прекарам в леглото вкъщи, нямам сили вече“, съобщи вчера Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар