Теди Бургазлиева хвърли бомбата: Ражда до дни! (ето какво призна самата тя)

Теди Бургазлиева хвърли бомбата: Ражда до дни! (ето какво призна самата тя)
Гласувайте за статията

Красивата Теди Бургазлиева е крила бременността си от суеверие и страх!

Една от най-красивите ни победителки в Мис България – Теди Бургазлиева ще стане майка до дни. Сензационната новина, за която никой не подозираше, беше съобщена официално от самата нея в Инстаграм. Двамата с мъжа й Симеон Иванов нямат търпение да гушнат бебчето си.

Теди Бургазлиева

Теди Бургазлиева ражда бебето си тези дни

„Приятели, толкова съм развълнувана да ви съобщя, че със съпруга ми очакваме да станем родители много скоро. Толкова съм благодарна, че имам такъв човек до себе си, за когото съм абсолютно сигурна, че ще бъде най-добрият баща на света.

Искам да стана майка от толкова дълго… Това беше най-голямата ми мечта! Осъзнах, че тази мечта не е заради натиска на обществото, че на определена възраст трябва да родиш.

Нито защото родителите ми се притесняваха, че вече остарявам и трябва да стана майка, а защото искам да предам опита си на друго човешко същество. И да го предпазя да прави същите грешки, които съм правила аз.

Да изгради значим живот и да се наслаждава на всичко хубаво, което светът предлага. Поради същата причина написах и книгата си, която излиза също съвсем скоро“, хвърли бомбата в мрежата Теди Бургазлиева.

Може би причината да крие бременността си до последния момент е породена от факта, че преди години Теди загуби сестра си Яна и нероденото й бебе заради рядко срещания синдром ХЕЛЛП.

Тя преживя и доста драматичен развод с първия си съпруг – футболиста Сашо Младенов. Именно заради всички тези неприятности тя се реши да емигрира в Америка, където срещна и любовта на живота си Симеон Иванов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар