Певецът Арти си хвана гадже: Виж русата кукла, която му взе акъла! (още подробности)

Певецът Арти си хвана гадже: Виж русата кукла, която му взе акъла! (още подробности)
Гласувайте за статията

Певецът Арти се радва на засилено женско внимание, но вече е обвързан!

Неприятна новина за множеството фенки на Артиом Анатолиевич или Арти, както е по-известен у нас. Да, става дума за младия и начинаещ певец на Пайнер, по когото много ученички и студентки точат лиги.

Арти

Мистериозна руса кукла завъртя главата на Арти

Е, момичета, май е време да се откажете, защото се оказа, че Арти е обвързан. Припомняме, че преди доста време той беше гадже със сладураната от Х Фактор Кристина Дончева, но характерите им не си паснаха и скъсаха.

Вчера Артиом лъсна в мрежата с новата си любима, която нежно го целува пред всички. Още не е ясно коя е мацката, но е видно, че е руса, нежна и доста красива. Самият Арти признава, че се чувства отлично и дори нахъса приятелите си в нета с неочакван пост:

„В момента съм най-добър в нещата, за които преди хората ми казваха, че “не мога да правя” и неща, които “няма как да станат”…! Важно е някой да вярва във вас и вашите способности, но е по-важно вие да вярвате в себе си.

Не е важно, колко човека са ви казали, че е невъзможно. По-важното е, че ако тази мисъл ви минава през ума – значи е НАПЪЛНО възможно да го постигнете!

Завещавам ви любимата ми поговорка, която никога не ме е предавала и която никога не трябва да се забравя: “Водата дълбае камъка не със сила, а с постоянство!” Така че – ДЕРЗАЙТЕ СМЕЛО! ЖИВОТЪТ СИ Е ВАШ!“, сподели Арти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар