Моника Валериева пак съска: I don’t give a fuck за мненията ви! (виж тук)

Моника Валериева пак съска: I don’t give a fuck за мненията ви! (виж тук)
Гласувайте за статията

Моника Валериева се снабди с нов профил в Инстаграм и си навири носа!

Откакто се сдоби с нов профил в Инстаграм, моделката Моника Валериева съвсем си навири носа. Тя не спира да демонстрира непукизъм и дори цинизъм в постовете си, които отправя към хейтърите в мрежата.

Моника Валериева

Моделката Моника Валериева избухна за пореден път в мрежата, сякаш на някого му пука…

Наскоро тя се обиди от въпрос на своя фенка защо й е да качва толкова разголени фотоси и видеа. Мона изригна в типичния си стил и постави на място злобарите. Или поне тя така си мисли…

„Какво дали е нужно, да си качвам на профила ми сторита, снимки, видеа каквито аз преценя ли? Ами отговорете си, нужно ли е да правя каквото си искам на профила си!

Абе хора някой плаща ли ви да ме следвате? Не се ли научихте ,че аз правя каквото си искам! Коментари,статии,публикации ,страници,българският ми,английският ми,коректори много… нещо промени ли се – НЕ!

И няма да се.Така че продължавайте с уроците си или най-добре напускайте. Аз не държа да ме следват хора ,приятелите ми са тук така че , кой ми трябва точно? Не схващате ли ,че съм публична личност не давала и отказала всякакви предавания и интервюта последните години!

Схващате ли, че си пишат всеки ден За мен и живота ми защото те искат!Аз отдавна не желая да съм в БГ хайлайфа. И не отговарям на един, а на всички, да са си наясно. I don’t give a fuck за мненията ви:)“, изцепи се Моника Валериева в Инстаграм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Моника Валериева пак съска: I don’t give a fuck за мненията ви! (виж тук)”

  1. Baby

    авг. 29. 2018

    Mnenie ne se e setila kak e na angliiski 😆😆

  2. Дони

    авг. 29. 2018

    С английскя е добре , ама с българската граматика е много зле ! Трябва да,я върнат в 3 клас , да научи как се прави изречение! Не може да слагаш две въпросителни думи в едно изречение ,ма патко ! До кой клас си ходила на училище ??

Добавете коментар