Ти да видиш: Криско тотално зароби Тита! (Младата певица със забрана да ражда-виж още)

Ти да видиш: Криско тотално зароби Тита! (Младата певица със забрана да ражда-виж още)
1 (20%) 1 vote

Криско напълно зароби младата Тита

Тита се превърна в робиня на нисичкия рапър. Младата тийн идола Христина Христова, позната като Тита е като робинята Изаура, изумени са нейните фенове.

Тита

Криско зароби Тита

Кристиян Тилев-Криско буквално издевателствал над нея и вече я превърнал в кукла на конци, пише „Галерия”.

„Прави само каквото й каже Криско и е длъжна да го уведомява за всяка своя стъпка.

Не може доWC-то да отиде, без преди това да го е попитала удачно ли е да ползва тази тоалетна или не й е на нивото“, възмутени са нейни близки приятелки.

Договорът, пълен с рестрикции, певицата от Свищов подписа преди две години с музикалната компания на Криско „Adamand Records“.

Според клаузите му Тита не може дори да си смени прическата или дрехите, без да го съгласува с продуцента си.

Тоалетите, както и козметиката, които ползва поп дивата трябва да са от определена марка, от която хип-хоп изпълнителя прибирал процент.

Тита нямала право да приеме никакви оферти за реклама или за какъвто и дае продукт, без Криско да имал финансова изгода от това.

„Известна козметична компания предложи на Тита да стане нейно рекламно лице през социалния си профил. В замяна тя щеше да ползва продуктите им безплатно.

Криско обаче категорично я отряза, защото заплащането не е кеш и той няма облага“, разкриват колеги на младата изпълнителка.

Забраните в антракта не спирали дотук. Тя нямала право да огласява публично интимните си връзки, нито край на отношенията им.

Това ставало само с изричното съгласие на господаря, т.е. Криско. И той й разрешавал тя да скъса с него.

Тита нямала право десет години да се жени и да забременява, гласяла друга клауза в договора. „Ти си машина за пари, не за деца”, отсякъл Криско.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар