Наталия Кобилкина натири френската любов: Учи как да се пазим от лоши хора! (Виж тук)

Наталия Кобилкина натири френската любов: Учи как да се пазим от лоши хора! (Виж тук)
1 (20%) 1 vote

Наталия Кобилкина загърби френската любов и креватните ласки!

Сексоложката Наталия Кобилкина увери, че може да ни научи и как да се пазим от лоши хора и негативни мисли. Рускинята показа, че може да мисли и за нещо друго, освен за гейши, как да прелъстим милионер и как да направим от мъжа си богаташ.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина дава съвети против зли очи

Този път тя реши да покаже на последователите си как да се предпазят от черни помисли и зли очи. Ето съветите й:

„Скъпи приятели, много често ми задавате въпроса как можем да се защитим от лоши хора, лоши мисли и от това, че другите не се държат с нас добре. Разбира се, има начин, който съм открила за себе си и който сега ще споделя с вас:

Трябва да имаш силна психична имунна система. Какво значи това? Ако те е страх или се ядосваш, по този начин ти отваряш себе си. И позволяваш на тази лоша чужда вибрация да ти повлияе.

Бъди над тези неща, не се страхувай и дори когато попаднеш сред негативни хора, запази спокойствие, че техните мисли не могат да те достигнат.

Използвай молитва. Дори да чуеш, че някой говори лошо за теб или пък действа в твой ущърб, помоли се за него, за това да му се случи нещо хубаво. Отговори на негативното, като изпратиш позитивна енергия.

Запомни – всеки има право да живее живота си по свой начин. Всички си мислим, че нашата гледна точка за нещата е правилната, но истината е, че няма смисъл да очакваме хората да живеят според нашите стандарти“, съветва Наталия Кобилкина.

И все пак Наталия Кобилкина не устоя и остана вярна на себе си. Рускинята не пропусна да уточни, че ще прави уебинар, със заглавие „Как да запазиш неутралност“. Желаещите да се обучават плащат само 50 лева, защото той ще е онлай. Стартът му е 1 септември, уточнява психоложката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар