Ани Салич в ступор: Стана жертва на наглец! (Още подробности)

Ани Салич в ступор: Стана жертва на наглец! (Още подробности)
Гласувайте за статията

Ани Салич стана жертва на измамник

Новинарката Ани Салич е бясна от некоректен потребител на нета. Журналистката е в ступор, защото същият наглец продавал отровен козметичен продукт от нейно име.

Ани Салич-жертва на измамник

Рекламата течала в Интернет и потребителите се „избивали” да си поръчват козметиката.

Недобросъвестният търговец не спирал да рекламира, че точно заради този продукт за разкрасяване новинарката изглежда в този блестящ вид.

„Много хора ме спираха по улиците извън това, че мои познати ми пишат и ме питат: „Това ли е тайната? Наистина ли този крем е толкова чудесен?”.

В един момент разбрах, че някой от мое име продава един продукт, който може да е опасен – да е с живак, може да продава дори отрова.

Те се позовават на конкретни медицински показатели, поставят имена, ето и моето лице е тук. И продават един продукт с домейн, който, оказва се, е регистриран в Панама“, жалва се Салич.

Ани Салич не оставила нещата така. Тя сезирала ГДБОП. В показанията се включила и актрисата Теодора Духовникова. Тя станала жертва на същата камнания.

В Интернет се разпространявало нейно фалшиво интервю от предаването „Събуди се”. Там чаровната актриса уж рекламирала нова козметичен продукт за подмладяване.

„Започнах да получавам стотици обаждания, хора ми пишеха. Някои бяха много добронамерени, казваха: „Да знаете, че се спекулира с вашето име“. Други бяха шокирани: „Как е възможно да участвате в подобно нещо?“.

Други си бяха повярвали и директно са започнали да изпращат пари по някакви сметки”, скандализирана била Духовникова.

Двете с Ани Салич са силно разстроени от това посегателство над личността им. Случката така ги жегнала, че дори помрачила летните им отпуски, оплакали се те.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ани Салич в ступор: Стана жертва на наглец! (Още подробности)”

  1. зрител

    авг. 31. 2018

    Тая дърта парцалеса се има за величие в България,никой не се интересува от нея ,да не говорим че заради нея никой не би си купил някакъв крем ,по простата причина че не изглежда добре за 50 годишна простакеса.

Добавете коментар