Уволненият Милен Цветков е в капан: Огромен кредит го оставя без пукнат лев! (Виж още)

Уволненият Милен Цветков е в капан: Огромен кредит го оставя без пукнат лев! (Виж още)
Гласувайте за статията

Милен Цветков е в безизходица

Телевизионерът Милен Цветков остава без работа, а това пагубно се отразява на джоба му. След като преди известно време му съобщиха, че свалят предаването му от екран, той не е на себе си. Новината се стоварила с огромна сила върху главата му.

Милен Цветков е обречен на глад

Той се притеснил още повече, че няма редовно да обслужва кредита си. Защото всеки месец дължал на банката четирицифрена сума, а липсата на редовна заплата затруднявала неимоверно издължаването на вноските по заема.

Милен изтеглил огромна сума от родна банка преди време. Пари в кеш му били необходими, за да подсигури обучението на по-голямата си дъщеря и да живее по-спокойно, пише Ретро.

След уволнението си Милен Цветков буквално изпаднал в патово състояние. Дъщеря му била студентка в чужбина, която чакала джобни от татко си. Журналистът трябвало да изплаща и солидна издръжка на сина си Боян от Ивета, с която се разделиха окончателно.

Новинарят имал заделени някакви средства за черни дни, но те му стигали едва до края на есента. Той постъпил хитро и се консултирал с адвокати, веднага щом като го уволнили. Юристите открили пробойни в договора и му казали, че има възможност да съди работодателите си за обезщетение.

Цветков не искал да си влошава отношенията си с тях, както и да си затваря вратите към медията, но обстоятелствата го притискали. Така имал възможност да лапне доста тлъста сума, в противен случай го чакало глад.

Към момента нито една оферта за работа не удоволетворявала тв звездата. Той не искал да седи на розовото диванче на Гала и да коментира съквартирантите във ВИП Брадър. Сашо Диков също го канел в предаването си по „Евроком”. Но нито заплатата, нито обхвата на аудиторията му били по сърце.

Засега бъдещето си Милен Цветков нищил в къмпинг „Градина”, където е на почивка. С него били репортера му Дани Петканов и красивата му съпруга Алекс. Лудият репортер обаче вече си „оплел кошницата”. Той сключил договор за водещ на интернет предаване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар