Мария Илиева роди бебе от Георги, но е сгодена за друг от 5 години!

Мария Илиева роди бебе от Георги, но е сгодена за друг от 5 години!
Гласувайте за статията

Мария Илиева продължава да се води сгодена!

Певицата Мария Илиева може да роди бебе на Георги Михайлов, но това не я спира да носи годежен пръстен от друг мъж. Цели 5 години тя размята огромен диамантен какък, който няма как да е от Жоро, защото с него се познава от по-малко от 2 години.

Мария Илиева

Мария Илиева носи пръстен от бившия си от 5 години

По информация от източник на „Галерия“ пръстенът е от бившия й приятел Мартин. Двамата имаха 3-годишна връзка, като още в началото й предложил брак.

Илиева приела, но до сватба така и не се стигнало. Певицата винаги е казвала, че да бъде нечия съпруга не е в кръвта й. Именно по тази причина двамата се разделят и според запознати днес Мартин вече има свое семейство.

Защо Мария не е върнала престъпно скъпия пръстен на бившия си и по каква причина още блести на ръката й, не става ясно. Загадка остава също и как настоящият й приятел Георги приема този факт.

Тук е моментът да уточним, че от няколко дни в светските среди упорито се говори за раздяла между Илиева и Михайлов. Има голяма вероятност именно този пръстен да стои в основата на краха помежду им. Все пак малко мъже биха понесли да бъдат с жена, която носи годежен пръстен от другиго, пише Blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар