Майката на Стефан е големият кошмар на Гала! (Подробности)

Майката на Стефан е големият кошмар на Гала! (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Гала от години е във война с майката на Стефан!

Водещата на „На кафе“ Гала има един човек с живота си, който не й дава мира, и това е свекърва й. Майката на мъжа й не може да я понася, което през годините не се е отразявало добре на семейството.

Гала и Стефан

Майката на Стефан не одобрява Гала за негова жена

Възрастната жена така и не я приела и още я обвинявала, че навремето разбила семейството му, шантажирала го и го заставила да зареже първата си жена и дъщеричката си, когато момиченцето било още бебе.

В началото блондинката и възрастната дама непрекъснато влизали в словесни двубои, но с годините майката на Стефан решила да накаже него и любимата му с мълчание. Тя отказвала да разговаря с тях дори по поводи, не им се обаждала за рождените дни и най-светлите християнски семейни празници, писа „Ретро“.

Жената тежко преживявала и клюките, които съседите й в провинцията, където с таткото на Стефан още живеели, разнасяли за него и водещата на „На кафе“.

Майка му не одобрявала Гала не само защото й се носела слава на мъжемелачка, а и защото не си падала къщовница и добра домакиня, каквато била първата му жена. Блондинката не крие, че за тази цел викала майка си.

Стефан общувал с баща си извън присъствието на Гала. Двамата имали семеен бизнес – отглеждат пчели и произвеждат натурален мед, пише HotArena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар