Избраха коментаторите на „ВИП Брадър 2018“ – вижте ги!

Избраха коментаторите на „ВИП Брадър 2018“ – вижте ги!
4 (80%) 1 vote

„ВИП Брадър 2018“ ще бъде обсъждан от интересни личности!

Само след 10 дни стартира „ВИП Брадър 2018“ и очакванията за шоуто са големи. Интересен екип от коментари за живите студия е подбрал продуцентът Нико Тупарев.

ВИП Брадър 2018

„ВИП Брадър 2018“ ще бъде много любопитен

Тримата, които ще стоят винаги до Ники Кънчев, са журналистката Кристина Патрашкова, поп-фолк певицата Кали и тв продуцентът Джуди Халваджиян. Дамите вече са били в Къщата по веднъж.

„Темата, която са избрали продуцентите тази година, е в десетката! От нея могат да се извадят много по-малки теми, да се изследват настроения. Феминизмът! Дали пък в шоуто няма да влязат само жени?! Аз съм коментатор от първото издание на VIP Brother и смятам, че на предаването не трябва да се гледа повърхностно – това е огледало и микро модел на обществото ни. Винаги се опитвам от това, което виждаме на екран, да правя задълбочени анализи, да обобщавам процеси и в този смисъл ми е адски интересно. А тази година ще е по-интересно от всякога” – споделя Кристина Патрашкова.

„Винаги съм намирала Big Brother за интересно предаване най-вече заради народопсихологията. Предизвикателство е да коментираш това, което виждаш, знаейки че всъщност няма как да видиш всичко, което се случва в Къщата – опитваш се да предвидиш какво ще се случи. Нямам търпение да видя какво е подготвил Big Brother този сезон, още повече с темата за сблъсъка между мъже и жени“ – допълва Кали.

“За мен женско царство е хубаво, но от време на време. Фен съм на шоуто и затова приех да съм коментатор. Смятам, че мога да изваждам добрите примери за зрителите. Освен това ще съм в кухнята на предаването и ще мога отблизо да черпя идеи за Бай Брадър“, завършва Джуди Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар