Само двама души знаят най-личните тайни около сина на Деси Банова и Росен Плевнелиев, разберете кои са те!

Само двама души знаят най-личните тайни около сина на Деси Банова и Росен Плевнелиев, разберете кои са те!
1 (20%) 1 vote

Деси Банова и Росен Плевнелиев все пак не издават всичко на медиите! Двамата популяризираха много неща от връзката си, но все още има въпросителни!

Сюблимният момент, в който Деси Банова ще роди син от Росен Плевнелиев, наближава, но синоптичката и президентът отдавна са избрали не само датата, на която младият момък ще се появи на бял свят, но и неговото име, пише HotArena.

Деси Банова и Росен

Деси Банова и Росен Плевнелиев са в трепетно очакване

Естествено, те се пазят в абсолютна тайна и освен тръпнещите в очакване родители, просветени са само още двама души – гинеколожката на Банова и личната й астроложка Оксана Хорват – Станчева, писа „Ретро“.

Плевнелиев и синоптичката от Нова ТВ очакват първото си общо дете през септември. Щастливата новина разкри гордият татко в края на май, по време на церемонията по връчване на дипломи в Американския университет в Благоевград.

„Средата на септември чакаме бебето. Сигурно е, че ще е момченце“, разкри той.

Това ще бъде второ дете за Деси Банова, която има едно момиченце от връзката си с Ивайло Граховски. Този път обаче ще се радва на момче.

Росен Плевнелиев пък има само момчета от бившата си съпруга – цели три, едно от които обаче почина. Сега чака нов син и вече е ясно, че е роден за изцяло мъжки татко.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар