Не е за вярване какво прави Преслава в деветия месец от бременността си!

Не е за вярване какво прави Преслава в деветия месец от бременността си!
Гласувайте за статията

Преслава шокира всички с действията си през своята напреднала бременност!

Певицата Преслава всеки момент ще роди, а не спира да обикаля курортите. След като беше в Приморско на море, сега се отбеляза в мрежата и от Анталия, Турция, пише Tialoto.bg.

Преслава

Преслава не се съобразява с правилата в бременността

По принцип не е препоръчително една бременна жена да пътува, особено пък в последния месец. По всичко личи обаче, че фолк дивата не се притеснява да рискува.

„С дъх на август“, написа певицата във Фейсбук и качи снимка от разходката си на кея. Тя е боса, с къса черна туника и спортна шапка.

„Божествена както винаги. Моят идол“, пише фенка на красавицата под публикацията й в социалната мрежа. От фотоса си личи, че Преслава е с доста голямо коремче. Тя явно се чувства много добре и предпочита да е в движение, отколкото да лежи вкъщи и брои последните дни до раждането.

Припомняме, че певицата обяви, че чака дете от бизнесмена Павел Лазаров в края на март. Двамата все още не са разкрили какъв е полът на бебето.

Явно няма кой да вразуми Петя Колева, защото и мъжът до нея не е от най-разумните хора. Павката многократно стана за резил с избухливото си поведение и стана ясно, че не е човек за пример.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Не е за вярване какво прави Преслава в деветия месец от бременността си!”

  1. Катя

    сеп. 01. 2018

    Много е просто , тази пача изобщо НЕ Е бременна !!!

Добавете коментар